luni, 4 ianuarie 2016

Servicii

Ofer servicii de psihoterapie individuala in tratarea urmatoarelor probleme:
- depresie
- anxietate
- atacuri de panica
- tulburare obsesiv­-compulsiva

- tulburari: alimentare, de somn

- dependente: jocuri de noroc, alcool, tutun

- dificultati in relatii sociale se refera la persoanele carora le este greu sa-­si faca prieteni, sa vorbeasca in public, sa initieze si sa mentina o relatie personala cu o persoana de sex opus etc. (nu se integreaza in societate, se simte un „outsider”).

- stres profesional atunci cand simti ca nu mai poti face fata volumului de munca, scaderea performantelor profesionale, dificultati de somn, palpitatii, nu te mai poti concentra si nu mai poti sa iei decizii etc.

- nivel de incredere si stima de sine scazuta

- opozitionism provocator - mai frecvent la baieti decat la fete, comportament sfidator, ostilitate manifestata prin enervare deliberata a interlocutorilor, agresiune verbala indreptata asupra adultilor care reprezinta autoritatea, cat si a celor de varsta apropiata

- fobii: spatii inchise si deschise, de animale, de inaltime, microbi etc.

- probleme psihosomatice cum ar fi sindromul colonului iritabil

- psihoterapia traumelor prin metoda EMDR (forma de psihoterapie scurta care se ocupa de tratarea suferintelor in: depresie, atac de panica, agorafobie, victime viol, cutremur, razboi etc.)

- dezvoltare personala.


BENEFICII:
Eliminarea simptomelor care insotesc afectiunea respectiva. Ele pot fi: stari sufletesti dezagreabile, ganduri obsesive, comportamente dezadaptative (mancat excesiv, consum alcool, tutun, igiena exagerata datorata fricii de microbi etc.) manifestari corporale ale afectiunii (ghem in stomac, nod in gat) etc. In alta ordine de idei, vor aparea schimbari asupra scenariului de viata prin modificarea credintelor negative (eu nu merit sa traiesc, sunt prost etc.) in credinte pozitive si sanatoase (eu merit sa traiesc, merit tot ce­ e mai bun, sunt capabil etc.). Acestea sunt doar cateva dintre beneficii, ele fiind mult mai multe si procesul de lucru mult mai amplu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu