miercuri, 13 aprilie 2016

Reversul medaliei in afaceri

Sunt disperat, am palpitatii, ma simt haituit de banci si furnizori, nu reusesc sa platesc angajatii de cateva luni, ma cert cu toata lumea parca traiesc un cosmar care nu se mai termina. Mi-am pus si casa garantie la banca si afacerea scartie rau, ce ma fac? Va suna cunoscut? Acestea sunt discutiile cele mai uzuale dintre psihologi si oamenii de afaceri.

In asemenea situatii incep sa apara depresia anxietatea, management defectuos al stresului insotite sau nu cu elemente de somatizare.

CUM LE RECUNOASTETI?
Anxietatea - teama de a pierde afacerea, casa, familia; depresia - nimeni si nimic nu iti mai creeaza bucurie, o stare de tristete profunda; management defectuos stres - atunci cand te infurii des si pentru lucruri marunte; elemente somatice - palpitatii, gastrite, insomnii, tremuraturi ale membrelor.

CE-I DE FACUT?
Apelati la servicii de psihoterapie sau consiliere psihologica.

BENEFICII
Recastigare echilibru psihic, rezolvare conflicte prin metode nonagresive, invatarea tehnicilor de management al stresului, sunt doar cateva pe care le obtineti dupa ce iesiti pe usa cabinetului psihologic.

Banii investiti in sanatatea psihica se vor regasi cu siguranta in eficienta afacerii si restabilirea echilibrului familial.


Sursa: [Photo]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu